PORTRÄTT & PRESSBILDER

Dags att fräscha upp hemsidan med nya och enhetliga bilder på era anställda som ni sagt så länge att ni ska göra? Bra! Då kör vi. Jag vet att er tid är dyrbar och att det kan vara svårt för er personal att kom ifrån för en fotografering, så jag kommer till er och sätter enkelt upp min portabla studio i ett av era konferensrum eller del av kontoret. Ett vanligt enkelt porträtt med vit bakgrund tar bara några få minuter av er tid. Vill ni ha det extra bra tar jag med en makeupartist. Nu är kanske inte vit bakgrund rätt för er? För att få mer lifestyle i bilderna fotograferar jag er gärna i en mer naturlig miljö med tillexempel ett suddigt kontorslandskap i bakgrunden. Eller varför inte utomhus i en neutral och avslappnad miljö?


När vi ändå är igång och pratar om fotografering, hur många bra och relevanta bilder har ni på er VD och nya styrelse? Jag hjälper er att ta fram riktigt bra och varierande bilder som ger ett professionellt intryck och skapar en bra känsla kring ert företag. Tillsammans tar vi fram en eller flera bildstilar som passar ert företag och er marknadsföringsstrategi. Det kan vara klokt att ha flera varierande bildstilar som enkelt går att använda till er marknadsföring, profilering eller pressrelease.

Just de, ska vi inte passa på att ta ett gruppfoto på hela personalstyrkan nu när vi ändå är igång?


Typ av fotografering
Personalporträtt, styrelseporträtt, vd-porträtt, författarporträtt, miljö- & lifestylebilder, pressbilder, gruppfoto, frilagda porträtt.

Användningsområde
Hemsida, LinkedIn, Facebook, reklam, profilering, årsredovisning, marknadsföring, intranät, ID06.

Kontakta mig här eller längst ner på sidan för en offert.


Så kul att ni funderar på mig att anlita mig som er fotograf för era porträtt!
Använd formuläret här bredvid och fyll i så mycket ni vet eller tror.

Får ni bekymmer eller har andra funderingar så får ni gärna kontakta mig gärna på:

 +46 (0) 738 37 77 40
 info@fotografleo.se
 Zoom Personal Meeting
 Instagram