Fotograf Leo

Fotograf Leo

Skånes näst gladaste event-, porträtt- och bröllopsfotograf.
Okej, är ni redo? Allt ni behöver veta om mig på en minut!

Ursprungligen från Stockholm, Hägersten men bor nu på varmare breddgrader utanför Skånes knutpunkt Hässleholm! Vill ha hund, är allergisk mot katt. Nördigt intresserad av ljus. Kan gräva ner mig i timmar på olika teorier kring ljussättningar. Koriander är världens bästa krydda. Älskar naturen. Första kameran var Canon Poweshot S3, använder nu Nikon och mår mycket bättre! Letar gamla och ovanliga analoga kameror på Tradera varje dag.

Så fort jag får några dagar ledigt beger jag mig ut i skogen för vandring och camping. Blir alltid glad av att laga mat och lagar alltid för mycket mat. Mamma, Pappa och Morfar har alla arbetat som fotograf, i mörkrum eller med bildbehandling. Spiskummin är världens näst bästa krydda. Älskar våren, allergisk mot gräs. Har spelat piano, kan verkligen inte sjunga.

Har genom året fotograferat det mesta men nu landat i att event, porträtt och bröllop är det jag brinner för. Och det som gör mig gladast. Näst gladast. Fotograferar i hela Skåne men far över åsen norr ut om det önskas.


 
 
 

BRÖLLOP

Låt mig först få säga stort grattis till det stundande bröllopet. Nu har ni en väldigt spännande tid framför er med att sätta ihop ert perfekta bröllop. Jag älskar mitt jobb som bröllopsfotograf och hoppas få äran att föreviga er kärlek till varandra.
Att välja och boka rätt bröllopsfotograf är ingen lätt sak. Att hitta fotograf med rätt bildstil och prisbild kan vara lite klurigt och kräva en del sökande. Jag har försökt göra sökandet så lätt för er som möjligt med all information om hur jag jobbar, hur flödesschemat ser ut, vilken bildstil ni kan förvänta er och vilka priser jag har. 

Se bilder och läs mer här.


 

KONFERENS & EVENT

Sitter ni och planerar världens bästa event? Coolt, då vill jag vara med! Jag fotograferar och levererar professionella bilder löpande under dagen så ni kan uppdatera Facebook, Instagram eller LinkedIn med enastående bilder.
Efter ert event retuscherar jag bilderna och ni får en totalleverans av högupplösta och web-anpassade bilder som ni kan dela med alla deltagare, talare, utställare och sponsorer.

Se bilder och läs mer här.


 

PORTRÄTT & PRESSBILDER

Dags att fräscha upp hemsidan med nya och enhetliga bilder på era anställda som ni sagt så länge att ni ska göra? Bra! Då kör vi! Jag vet att er tid är dyrbar och att det kan vara svårt för er personal att kom ifrån för en fotografering, så jag kommer till er och sätter enkelt upp min portabla studio i ett av era konferensrum eller del av kontoret.
När vi ändå är igång och pratar om fotografering, hur många bra och relevanta bilder har ni på er VD och styrelse?

Se bilder och läs mer här.


 

REKLAM & MARKNADSFÖRING

Att ni håller världsklass på era produkter och tjänster är det inget snack om! Men hur är det med ert marknadsföringsmaterial? Återspeglar det verkligen den kvalitén och professionalism ert företag har? Jag hjälper er eller er reklambyrå med att ta fram riktigt bra bilder för er bildbank som ger era produkter eller tjänster rättvisa.

Se bilder och läs mer här.