1 Träff före bokning.

Jag träffar gärna er båda för ett enkelt avslappnat möte så vi får lära känna varandra lite. Jag berättar om hur jag brukar jobba. Bjuder förmodligen på kaffe eller te. Ni får chans att berätta om hur ni tänkt om ert bröllop. Vilka önskemål ni har på fotograferingen. Kanske kan jag även ge er en del tips om andra saker ni kan tänka på som rör bröllopsdagen. Vi gör en grov skiss på hur schemat skulle kunna se ut. Kan ni inte komma till mitt kontor kan vi ta mötet över Skype eller telefon. Men det är ju alltid trevligare att träffas på riktigt. Känner vi oss nöjda med varandra så gör vi en bokning.

2 Bokning

Efter mötet sätter jag ihop ett kontrakt som sammanfattar vad vi kommit överens om. På så sätt kan vi alla känna oss trygga inför bröllopet. I kontraktet står allt om datum, tider, platser, priser, avbokning, villkor, leverans och en massa andra godsaker. I samband med offerten får ni en faktura med förskottsbetalningen. När förskottsbetalningen är betald är också datumet garanterat ert. 

3 Före-bröllop-fotografering.

Det låter så konstigt på svenska. Engelskan är bättre med namnet: ”Pre Wedding Shoot”. Det är alltså en fotografering vi har när ni vill innan bröllopet. Den här fotograferingen har många fördelar. Ni får känna på hur det känns att bli fotograferad av en professionell fotograf. Jag får lära känna hur jag ska jobba med er för att kunna ta världens bästa bilder på er bröllopsdag. Bilderna kan ni till exempel använda till era inbjudningar. Den här fotograferingen är helt frivillig. Bor vi långt ifrån varandra och ni inte har några planerade resor till Skåne så blir det svårt.

4 En träff till?

Ja men det kan väl vara bra? Nu är det kanske 2-3 månader kvar tills det är dags! Så spännande! Hög tid för ett nytt möte så vi kan revidera schemat för dagen som vi började skissa på under vårt första möte. Det har kanske uppkommit fler önskemål, tillkommit fler gruppfoto, flytta porträttfotograferingen till efter vigsel. Vi dubbelkollar att vi har rätt adresser till frisör, sminkös, hotel, kyrka, mottagning och så vidare. Helt enkelt ett möte då vi kryssar av alla detaljer. Och precis som innan kan mötet tas via Skype eller telefon om vi bor långt ifrån varandra.

5 Stora dagen!

Nu är det dags, spännande va? Ett par timmar innan vi ska träffas åker jag ut till platserna vi ska ha porträttfotograferingen på för att säkerställa att vi inte får några överraskningar på plats. Skulle det vackra fältet blivit ett festivalområde, skogen brunnit ner eller stranden ockuperats av en volleybollsturnering har jag god tid att hitta nya fina platser att fotografera på. Ja, nä, det här har än så länge aldrig hänt, men jag vill ändå dubbelkolla alla platser. Under fotografering, vigsel och mottagning klär jag mig snyggt och diskret, rör mig försiktigt och försöker att vara så osynlig som möjligt.

6 Några dagar efter.

Jag vet, ni vill se alla bilder nu direkt! Ungefär när ni klivit av planet till er bröllopsresa kommer det ett email till er med ett litet smakprov av mina favoriter ifrån bröllopet. Se det som en liten aptitretare inför den fullständiga leveransen. Skulle ni önska någon speciell bild extra snabbt för tackkort så säg till så ordnar jag det.

7 1-2 månader efter.

Nu är alla era bilder färdiga! Ni kommer få ett nytt mail med en länk till ett underbart galleri där ni kan se alla era bilder. Galleriet kan ni med en knapptryckning lätt dela vidare till släkt och vänner via mail eller Facebook.

8 Händer det något mer?

Ja visst. Vad sägs om en fotobok? Läs mer här om vad jag kan erbjuda.

Eller ni funderar på att få en av bilderna framkallade på riktigt snyggt papper? Läs mer här så får ni se vilka olika material jag kan erbjuda.

 
 

PRISFÖRFRÅGAN & BOKNING


Vi håller det enkelt. Jag har tre paket. Heldag, halvdag och porträtt.
Börja med att kolla så jag är ledigt datumet ni tänkt gifta er, så hjälps vi åt att välja rätt paket där efter.

Heldag (ca: 15 timmar) – 27.000:-

Halvdag (ca: 8 timmar) – 19.000:-

Porträtt (ca: 1 timme) – 8.000
(Kan endast bokas vardagar eller helger under lågsäsong)

När vi är överens skickar jag ett kontrakt till er med all information som ni kan tänkas behöva.
När kontraktet är underskrivet och bokningsavgiften är betald är ert datum bokat.

/!\ error getUserIDFromUserName. /!\ error empty username or access token.