Framkallningsalternativ


Det finns så många roliga val när det kommer till framkallning!
Vanligt papper, fine art papper, handgjort papper, fiberpapper, canvas, aluminium.
Ja listan kan nästan bli hur lång som helst!

Det bästa är nog om ni kan komma in hos mig så får ni själv känna skillnaden
på alla olika typer av papper som går att välja bland.
Här är i alla fall några exempel på vad jag kan erbjuda.

Fine art papper – Etching rag 250 gsm

Museum kvalité på en slät yta och lätt gräng. Djup svärta, enastående bildskärpa och stor färgrymd. Lämplig för utskrifter med bevarande av detaljer, färgfotografi och s/v porträtt. 100% bomull och utan optiskt vitmedel

Fine art papper – Rag photo 310 gsm

Har en extra slät yta som ger pappret en mycket behaglig yta. En av marknadens högsta Dmax (färgomfång) 100% bomull och utan optiskt vitmedel.

Fine art papper – Textured rag 285 gsm

Om du vill ha extra karaktär på pappret och dina bilder. Ger en känsla av gamla vattenfärgsmålningar och inte alls långt ifrån ett akvarellpapper. Pappret har en kraftig struktur men får ändå dina bilder att se levande ut. Utan optiskt vitmedel.

Handgjort papper – 200gsm

Handgjort papper i 100% bomull med fint gräng. Lämpar sig för alla typer av bilder både färg främst porträtt med fina detaljer.

Handgjort papper – 400gsm 38x48cm

Handgjort papper tillverkat av 100% bomull med fint gräng. Detta papper är ett konstverk i sig. Otrolig kvalitékänsla och ett av de tjockaste papprerna på marknaden idag. Lämpar sig för både landskap och porträtt.

Canvas – Museum – 390g

Museum Canvas har en väldigt fin struktur och ämnar sig väldigt bra för fine art utskrifter. Den ljusa vitpunkten ger klara och starka färger och kontraster för svartvita reproduktioner. 16mm eller 40mm djup.

 

Fine art papper – Rag photo bright 300 gsm

Har en hot press extra slät yta som gör att pappret känns väldigt lyxigt. Väldigt högt färgomfång och en naturlig contrast. 100% bomull med optiskt vitmedel.

Fine art papper – Baryta 310 gsm

Ett utmärkt val med förstklassiska egenskaper med mycket högt Dmax och upplösning. Blank yta och bestruket med äkta baryta. Halvmattpapper med fin struktur. 100% alfa-cellulosa och helt syrafritt.

Fine art papper – Max 365 gsm

Riktigt tjockt och exklusivaste papper. Med en museum kvalité på en slät yta och lätt gräng. Djup svärta, enastående bildskärpa och stor färgrymd. Lämplig för utskrifter med bevarande av detaljer, färgfotografi och s/v porträtt. 100% bomull och utan optiskt vitmedel

Handgjort papper – 300gsm

Handgjort papper tillverkat av 100% bomull med fint gräng. Detta pappret lämpar sig för allt ifrån landskap till porträtt.

Handgjort papper – 400gsm 49x62cm

Handgjort papper tillverkat av 100% bomull med grovt gräng. Detta pappret har ett vackert grovt gräng vilket ger bilden en 3D känsla. Passar alla typer av bilder.

Aluminium – Borstad

Bilden framkallas direkt på borstad aluminium. Det här är något ni måste se, kom in och kolla!

/!\ error getUserIDFromUserName. /!\ error empty username or access token.